2016. június 15., szerda

ÚJÍTÁSOK


Sziasztok! Az utóbbi időben kicsit elhanyagoltam a blogot és a frissítéseket is. Konkrétan egy halom könyv van, amiről nem írtam még bejegyzést, pedig már rég kiolvastam. Ezért gondoltam csinálok egy gyors összefoglalót (ha már a hó végi összegzés kimaradt), hogy mi az ami változott és mire számíthattok még tőlem. :) 

Értékelés:

Az eddigi 3 pontos (cselekmény, borító, szereplők) értékelés helyett kicsit egyszerűbb jelölés rendszert találtam ki: csak együtt értékelem az egészet ehhez pedig a legjobb egy 5-ös pontrendszer. Megpróbálok majd nem feleket adni, de eléggé nagy kihívás lesz :D Ennek az alapját itt láthatjátok:

4 pontos értékelés


Facebook oldal:


Többen jelezték már és javasolták, hogy indítsak ezen a közösségi oldalon is egy külön oldalt. Egyenlőre nem sok mindent lehet rajta találni, de majd teszünk ellene ;) 


Dupla menüsor:


Azt hiszem ezt nem kell túlmagyarázni :) Az alsóban találhatjátok a Főoldalt, pár dolgot Rólam és a blogról, elérhetőségekkel együtt. Van itt még egy Mini-könyvklub és egy kihívás oldal is, mint eddig. A felső menüsorban szerzők és kiadók szerint vannak csoportosítva az eddigi értékeléseim. Valamint külön legördülője van a sorozatoknak és beiktattam egy új oldalt is: Ajánlj Könyveket! néven.  

Ajánlj könyvet!:

Ezt az oldalt azért hoztam létre, mert kíváncsi vagyok, ti milyen könyveket ajánlanátok nekem. Mi az ami tetszik nektek (vagy éppen nem) és az én véleményem és érdekelne róla? :) IDE jöhet minden hozzászólásban :) 

Nyereményjátékok:

A szemfülesek kiszúrhatták, hogy a menü egy azonos nevű oldallal is bővült. Ugyanis sikerült elsumákolnom a blogszülinapját és még rengeteg dolgot, amit szeretnék ezentúl megünnepelni. Tehát nyáron tele leszünk nyereményjátékokkal :D 

Vendég blogger:

Hónapokkal ezelőtt megbeszéltem barátnőmmel, hogy ő is fog írogatni egy kicsit. Egyenlőre még nem volt ideje, de remélem nem sokára az ő gondolatait is olvashatjátok. Mostanában eléggé jó kis könyveket olvasott, de tervezek vele kérdez-felelek bejegyzéseket is. 

Új rovat(ok):

Júliusban utazok Olaszországba és mivel az elmúlt 1 évben sokat tanultam az országról, a nyelvről és az ottani szokásokról ezért úgy döntöttem miért ne osszam meg veletek? A rovat neve egyenlőre a Barangolások Olaszországban lesz, de bármilyen ötletet szívesen fogadok :) Itt többek között a saját élményeimet is szeretném megosztani, ha már 12 éve a tengerpartjukra járok nyaralni. 
Valamint ezek után Németországot is be fogom venni, ami sokkal nagyobb kihívás. Alapvető dolgokat tudok csak az országról, soha sem jártam még arra fele (csak átutazóban voltam), ezért Ismerjük meg Németországot! címen új rovatot tervezek indítani. Amiben külföldi és hazai ismerőseim is besegítenek majd.

Idézetek:


Több mint egy hónapja ilyen cuki kis idézeteket is olvashattok a könyvekről megjelent értékeléseimnél. Ezek 100%-osan a mellettük látható irományból vannak. Akadnak közöttük olyanok, amikkel egyetértek vagy legjobban tetszettek, de vannak köztük elhíresültek is.

Hát ennyi lenne, remélem tetszenek a változások. Megígérem, hogy ezentúl nem lesz sok :D 

6 megjegyzés:

  1. Ha javasolhatom: a betűtípus nagyon rossz (legalábbis én annak látom), mert a hosszú ű és ő nem létezik benne, emiatt azok kilógnak.

    VálaszTörlés
  2. Mármint nem ebben a bejegyzésben, hanem pl a menüsorban. Bocsi, ha érthetetlen vagyok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elméletileg most már rendben van :) Köszi, hogy szóltál!

      Törlés