2015. augusztus 18., kedd

Zombiapokalipszis Book Tag


Nagyon szépen köszönöm Zeynának a kihívást! 

Szabályok:
1. Választanom kell 5 könyvet.
2. A címüket fel kell írnom cetlikre, majd belerakni olyan valamibe, ahonnan ki tudom húzni, melyik kérdéshez melyik könyv tartozik.
3. Ha kihúztam egy fecnit az azon szereplő könyvet véletlenszerűen ki kell nyitnom valahol, és az ott található névvel kell válaszolnom a kérdésre.
4. A második kérdésre ugyanabból a könyvből kell válaszolnom, mint először, ugyanezzel a módszerrel.
5. A 3. és a 4. kérdésre ugyanígy kell válaszolnom.

Választásaim: 
Marissa Meyer: Cinder
Kemese Fanni: A napszemű Pippa Kenn
Dan Wells: Partials – Részben ember
Sophie Jordan: Firelight – Tűzláng
Samantha Shannon: Csontszüret


1. Az első ember aki meghal:
Azure (Tűzláng)... ez komoly? Mondjuk megértem, elvégre Ő egy vízi draki :D Pedig ebből a könyvből még Ő volt a legnormálisabb, igaz jó ha 20 oldalon keresztül szerepelt, de akkor is!

2. Az a személy, akit elgáncsolsz, hogy elmenekülj a zombik elől:Will  (Tűzláng). Na ja, őt is szívesen elgáncsolnám, de Jacindát még nagyobb örömmel :D 

3. Az első ember, aki zombivá változik:
Cinder (Cinder). Nem tudom, hogy hogyan tudna zombivá változni, de ha nincs meg a fél lába, akkor talán őt hamarabb utolérik mint a többieket. Egyébként pedig szegényt valamilyen szinten sajnálnám :(

4. Az  az ember, aki téged gáncsol el, hogy elmeneküljön a zombik elől:
A herceg (Cinder). Miért? Elvégre Ő egy herceg! Egy herceg pedig nem gáncsol ki senkit sem, inkább odaveti magát áldozatnak a zombik elé. Mindegy, biztosan nem tetszettem neki. 

5. A csapat idiótája:
Pippa (A napszemű Pippa Kenn). Ez csak vicc lehet :D Jó, van amiről halvány lila eresztése sincs a csajnak, de elvégre túlélt egy zombiapokalipszist a könyvben. Elmenekült egy egész tömeg elől és megölt egy tucatot!

6. A csapat agya:
Blake, a Kutyaorrú (A napszemű Pippa Kenn). ÚRISTENEM! Mindenki meneküljön amerre lát! Itt halunk meg!

7. A csapat orvosa:
Paige (Csontszüret). Remélem ért a gyógyításhoz, vagy legalább valamilyen tuti-frutti képessége van, amivel nem csak szellemeket kiűzni a testekből, de sebeket is tud gyógyítani. Hajrá Paige!



8. A fegyverszakértő:
Cyril (Csontszüret). Utána kellett olvasnom, hogy akkor ez most melyik szereplő volt :D Szerintem Ő túl félénk ahhoz, hogy fegyverszakértő legyen, de oké :D 

9. A harcos:
Haru (Részben ember). Igen! Végre egy normális ember a csapatban, aki tényleg harcos! Köszönöm! :D :) 

10. A csapatkapitány: 
Nandita (Részben ember). Mivel Ő eltűnt, úgy érzem, hogy igazából simán csapatkapitány nélkül maradnánk és esélyünk se lenne túlélni bármit is :( 

Kihívottam: Anikho :)